• Kjeld925 250
 • Team 925 250def

 • Ronan 925 250
 • Banner1 925 250 
 • Banner3 925 250
 • Banner1 925 250 
 • Nick925 250
 • Brian925 250
 • Mathijs2 925 250
 • Banner1 925 250

Welkom op de website van fietscrossvereniging Het Twentse Ros.

Welkom

Leuk dat je onze site hebt gevonden! Is het toeval? Wij denken van niet. Je bent hier omdat je meer wilt weten over fietscross, de mogelijkheden, de baan, de trainingen, lidmaatschap enzovoort. Deze en nog meer informatie kun je hier vinden. Je kan ook komen kijken, tijdens de trainingen. Veel plezier op de site en wie weet tot ziens op de baan!

Training

Iedere dinsdag en donderdag reguliere training vanaf 18.15 uur. Voor zondagtraining gelden extra regels. Kijk voor meer informatie bij Trainingen.
stoplicht-groen
Afdrukken

 • Volg ons op twitter of stuur foto's en berichtjes naar @FCV_TwentseRos

  twitter
  ook foto's en berichtjes zoals over het oud papier zijn leuk!twitter

 • Je kan je nog tot 28 mei opgeven voor de familiedag.

  Zondag 7 juni: Fietspuzzeltocht, barbeque en vooral veel gezelligheid!

Afdrukken

Fietspuzzeltocht

De tweejaarlijkse fietspuzzeltocht komt er weer aan. Gezellig met je familie fietsen en na afloop met z'n allen een barbecue!

barbecue

Op 7 juni a.s. om 12.00 bij het clubgebouw verzamelen. Na de koffie en thee met iets lekkers gaan we in groepjes fietsen (ook voor kinderengoed te doen).

De kosten voor deze middag zijn € 4,00 per persoon. Dit is inclusief de barbecue. Drank is voor eigen rekening. Graag betalen bij opgave i.v.m. de boodschappen.

Komen jullie ook!!! Opgave voor 28 mei bij Maureen Vloon/in de kantine.

Opgavestrookje

Groetjes de aktiviteitencommissie

 maureen vloon fietspuzzeltocht

Afdrukken

Slowbiking

De Rijwieltoerclub (RTC) Hengelo organiseert de wedstrijd 'slowbiking' op maandag 8 juni in Hengelo. De leden van het Twentse Ros mogen hier gratis aan meedoen.

Slowbiking is een leuke en spannende activiteit waarbij het er om gaat zo lang mogelijk te doen over een afstand van 15 meter. De wedstrijd wordt georganiseerd in het kader van het meerdaagse fietsevenement Hengelo Fietst dat van 6 tot en met 14juni in Hengelo plaatsvindt. Meer informatie kun je vinden op www.hengelofietst.nl. Er is ook een filmpje te zien.

Voor meer informatie klik hier.

Afdrukken

Wedstrijdseizoen 2015

NFF Districtswedstrijden: 30 mei in Nijverdal

De eerste drie van de vijf districtswedstrijden zijn geweest. Mooie wedstrijden voor zowel de ervaren rijders maar vooral ook voor de nieuwe rijders.

12

Meld je aan tot dinsdag 26 mei! Op 13 juni is de laatste wedstrijd in Raalte.

Nederlandse Club Kampioenschappen

Op zaterdag 6 Juni 2015 vindt een van de grootste BMX wedstrijden die dit jaar in Nederland wordt georganiseerd plaats: Het Nederlands Club Kampioenschap 2015. Het is de vierde keer dat dit Nederlands Club Kampioenschap gezamenlijk wordt verreden door de bonden NFF en KNWU. Dit jaar wordt het NCK gehouden bij FCV de Durtrappers in Luijksgestel.

Tijdens deze wedstrijd zijn er individuele bekers te verdienen maar ook de acht beste verenigingen verdienen een beker. Wij doen daarom een beroep op alle fietscrossers van Het Twentse Ros om zich voor deze wedstrijd in te schrijven, zodat onze club zo sterk mogelijk aan de start verschijnt. Vorig jaar is het ons helaas net niet gelukt een plaats bij de beste acht te veroveren. We hopen natuurlijk dat het dit jaar wel lukt. Dus fietscrossers; geef je allemaal op voor deze wedstrijd!

Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd zal ook dit jaar weer worden betaald door Het Twentse Ros. Het inschrijfformulier hangt in het clubgebouw (uiterste inschrijfdatum is dinsdag 26 mei 2015). Mocht je geen mogelijkheid hebben om je aan te melden in de kantine maar wil je wel meedoen, bel mij dan even! In de bijlage tref je extra informatie aan over de wedstrijd.

Afdrukken

Nieuwe voorzitter

In de algemene ledenvergadering van 30 maart 2015 is Marc Bosman gekozen tot de nieuwe voorzitter van FCV Het Twentse Ros. Daarnaast hebben we een nieuw lid van het bestuur, namelijk Ronnie Welhuis.

In het menu clubnieuws/nieuws van het bestuur stelt onze nieuwe voorzitter zich voor. Binnenkort volgt ook een bericht van Ronnie Welhuis.

Onze nieuwe voorzitter, Marc Bosman:

foto marc

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het Twentse Ros

FCV rood Z Hengelo copy

Fietscrossvereniging Het Twentse Ros
Landmansweg 171
7557 ZA Hengelo
Telefoon 074-2439342

Plan de route

 

Twitter