• Team 925 250def

 • Mathijs925 250 1
 • Mathijs zw w 925 250
 • Kjeld925 250
 • Ronan 925 250
 • Brian925 250
 • Mathijs2 925 250
 • Nick925 250
 • Jesper 925 250
 • Robin925 250

Welkom op de website van fietscrossvereniging Het Twentse Ros.

Welkom

Leuk dat je onze site hebt gevonden! Is het toeval? Wij denken van niet. Je bent hier omdat je meer wilt weten over fietscross, de mogelijkheden, de baan, de trainingen, lidmaatschap enzovoort. Deze en nog meer informatie kun je hier vinden. Je kan ook komen kijken, tijdens de trainingen. Veel plezier op de site en wie weet tot ziens op de baan!

Training

 Tijdens kerstvakantie géén reguliere trainingen! Vrije trainingen worden weergegeven met stoplicht.
Iedere dinsdag en donderdag reguliere training vanaf 18.15 uur. Voor zondagtraining gelden extra regels. Kijk voor meer informatie bij Trainingen.
 
stoplicht-groen
Afdrukken

 • YESS! Noteer in je agenda: FIETSCROSSKAMP voor leden
  van vrijdag 13 t/m zondag 15 maart 2015.

 • Heb jij iets leuks te vertellen over de training of ander fietscrossnieuws;
  mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Meer weten van onze leden, kijk eens in onze click!

Afdrukken

Wintertraining

Informatie wintertraining 2014/2015

Zodra er 'wintertraining' boven het stoplicht staat, geldt het volgende:

Donderdag/Zondag: baantraining als het weer en conditie van de baan dit toelaat, zie stoplicht.

Dinsdag: 18:00 tot 19:30 uur zaaltraining in de sporthal aan de J.P. Heyestraat in Driene bij de Kasbah.

Na afloop van de eerste zaaltraining wordt bekeken welke groepen/leeftijden op welke tijden zullen trainen. Vooralsnog geldt dat alle fietscrossleden vanaf 18.00 uur kunnen meetrainen.

De wintertraining stopt zodra het weer en de conditie van de baan het toelaten weer wekelijks op de baan te trainen. Dit wordt t.z.t. op de website en via twitter kenbaar gemaakt.

Afdrukken

Kerstfeest fietscrossleden 18+

Zaterdag 20 december is er vanaf 20:15 uur het jaarlijkse feestje voor fietscrossleden en hun trainers bij Yip's bowling center. In verband met de nieuwe alcoholwet alleen voor 18+. Bij opgave voor 16 december meteen 5 euro betalen bij Marloes of Maureen. De gezellige avond is inclusief een hapje en drankje tot 23:00 uur, daarna zijn kosten voor eigen rekening.

kerst

 

Afdrukken

Click

In de Click vind je interviews met onze leden en/of hun ouders/verzorgers. Het kan ook zijn dat je een vrijwilliger tegenkomt, want de Click vertegenwoordigt onze club. Degene die geinterviewd is, mag de click weer doorgeven aan een ander.

Voorheen hadden we een clubblad en daarin stond ook al de click. Met de click leren we elkaar een beetje beter kennen. Dus lees maar mee!

Afdrukken

verslag Laser gamen

6 December 2014, Star World laser game, Enschede:

lastergamen 2014

Daar gaan we dan met alle leden tussen de 9 en 17 jaar. We verzamelen om 13.15 bij de club. Er hebben zich gelukkig veel ouders bereid gevonden om mee te rijden naar Enschede. Om 14.00 uur gaan we naar binnen met 27 jongens en 2
meisjes . Na een uitleg krijgt iedereen de laser pakken aan. Stoer ziet dat er uit hoor!

lasergamen stoer 214

Na twee potjes gamen is er een pauze ppffff word je best moe van. Even een glaasje drinken met iets lekkers en ff chillen, en dan gaan ze weer. Er word enthousiast gepraat over en weer, waar je jouw kan en verstoppen enz . Het is ook een groot speel veld met een leger tank en auto,s . Het ziet er heel gaaf uit.

Na nog twee potjes mogen de kids nog even op een rodeo stier. Nou dat blijkt nog best lastig ,voor je het weet lig je er af. Nog iets drinken en dan naar de parkeerplaats zakje chips gaat er nog wel in . De ouders staan al weer klaar om ons te halen.

De grote mannen moeten nog even iets afsteken en dan gaan we echt weer naar hengelo. Het was een drukke maar gezellige middag, en we hopen dat iedereen het leuk vond.

Groeten de Activiteiten commissie, Nerella ,Maureen en Marloes

 

Het Twentse Ros

FCV rood Z Hengelo copy

Fietscrossvereniging Het Twentse Ros
Landmansweg 171
7557 ZA Hengelo
Telefoon 074-2439342

Plan de route

 

Twitter