• Nick925 250
  • Ronan 925 250
  • Mathijs2 925 250
  • Banner1 925 250
  • Kjeld925 250
  • Banner1 925 250 
  • Brian925 250
  • Team 925 250def

  • Banner3 925 250
  • Banner1 925 250 

Welkom op de website van fietscrossvereniging Het Twentse Ros.

Welkom

Leuk dat je onze site hebt gevonden! Wil je meer weten over fietscross, de mogelijkheden, de baan, de trainingen, lidmaatschap of contributie? Al deze informatie kun je op deze site vinden. En wil je een keer komen kijken dan kan dat ook, tijdens de trainingen. Veel plezier op de site en wie weet tot ziens op de baan!

Training

Iedere dinsdag en donderdag reguliere training vanaf 18.15 uur. Voor zondagtraining gelden extra regels.
Meer informatie in het menu Trainingen.
stoplicht-groen
 
Afdrukken

  • kopjekoffie2Op 30 maart vind de algemene ledenvergadering plaats. Kom jij ook?kopjekoffie2

Afdrukken

Nieuw clubshirt verplicht bij wedstrijdrijden.

Het is weer tijd voor nieuwe clubshirts! Vanaf Maart 2016 zal er gefietst gaan worden in een nieuw shirt. Sponsoren zijn weer geregeld en een aantal bestuursleden is druk bezig met het ontwerp.

Alle fietsende leden kunnen tegen betaling van € 25- een shirt bestellen met hun naam erop.

Wil je aankomend seizoen wedstrijden gaan fietsen dan moet je dat in het nieuwe Twentse Ros shirt doen!

Vanaf aanstaande dinsdag 19 januari tot en met dinsdagavond 9 februari kan je iedere dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur in het clubhuis terecht bij Simone Tilanus om jouw shirt te bestellen.

Er zijn dan ook enkele shirts in verschillende maten voorhanden zodat we eventueel kunnen bekijken welke maat je moet hebben.

Gebruik je bij de training en wedstrijden een body-protector, vergeet die dan niet mee te nemen bij het passen!

Bij bestelling zal een ouder/verzorger wel even moeten tekenen voor akkoord. Hou hier dus rekening mee.

Kan je niet op de dinsdagavond bel dan zsm even zodat we een ander tijdstip kunnen afspreken.

Simone Tilanus, telefoon 06-22469303

Afdrukken

Wintertraining 2015/2016

Zodra er 'wintertraining' boven het stoplicht staat, geldt het volgende:

Dinsdag/Zondag: Baantraining als het weer en conditie van de baan dit toelaat. Het stoplicht staat dan op groen (baan en zaaltraining).

Donderdag: 18:00 tot 19:30 uur zaaltraining in de sporthal aan de Jan van Heydenstraat bij de Breemarsschool. Let op: Dit gaat door, ook als het stoplicht op rood staat!

Als ook zaaltraining is afgelast, zal dit specifiek worden benoemd.

Na afloop van de eerste zaaltraining wordt bekeken welke groepen/leeftijden op welke tijden zullen trainen. Vooralsnog geldt dat alle fietscrossleden vanaf 18.00 uur kunnen meetrainen.

De wintertraining stopt zodra het weer en de conditie van de baan het toelaten weer wekelijks op de baan te trainen. Dit wordt t.z.t. op de website en via twitter kenbaar gemaakt.

Afdrukken

Wedstrijdsecretariaat

Mijn naam is Mascha Nijhuis. Ik ben de moeder van Jesper en Mats. Ik ben getrouwd met Bas Nijhuis. Jesper fietst sinds drie jaar bij het Twentse Ros. Onze jongste wil nog niet op de fiets, dus voorlopig hebben we het nog rustig. Wekelijks ben ik te vinden bij de trainingen, wedstrijden, zowel district, afdelingskampioenschappen en de meeste provinciale kampioenschappen. Ik vind het leuk om mee te gaan met de wedstrijden voor mijn eigen zoon, maar ook voor de leden van de club. Het is heel erg leuk als je veel jongens en meisjes ziet fietsen van de vereniging. Nog leuker wordt het wanneer je deze jongens en meisjes elke keer weer beter ziet fietsen. Wij hopen dan ook voor het volgend seizoen op veel deelname bij de wedstrijden. Dit om de kinderen lekker bezig te laten zijn met een hele leuke sport en om zo het Twentse Ros nog beter op de kaart te zetten.

Vanaf volgend seizoen neem ik de taken van Simone Tilanus over voor wat betreft de taken van het wedstrijdsecretariaat. Verder ben ik clubvertegenwoordiger bij de districtswedstrijden. Dus voor het aanmelden en/of vragen over de wedstrijden kun je bij mij terecht. Ik hoop op een leuk nieuw en zeer sportief nieuw seizoen.

 20151022 161427

Wedstrijdsecretariaat Mascha Nijhuis
Afdrukken

Fietscrosskamp 2016

Net zoals in voorgaande jaren gaan we ook in 2016 weer op fietscrosskamp. Het fietscrosskamp is voor alle fietsende leden. In 2016 gaan van vrijdag 11 maart t/m zondag 13 maart.

Je kunt je opgeven met het inschrijfformulier dat je ook per mail hebt ontvangen. Deze voor 16 februari inleveren bij Maureen Vloon, Sylvia de Ruiter of Marloes Grob.

kamp-300x236

 

Het Twentse Ros

FCV rood Z Hengelo copy

Fietscrossvereniging Het Twentse Ros
Landmansweg 171
7557 ZA Hengelo
Telefoon 074-2439342

Plan de route

 

Twitter

FCV Het Twentse Ros

Morgen laatste kans op bestellen verplicht wedstrijdshirt. Ook als training niet doorgaat tussen 19 en 20 uur in clubhuis! Kosten 25 euro.

by FCV Het Twentse Ros