• Ronan 925 250
 • Mathijs zw w 925 250
 • Kjeld925 250
 • Nick925 250
 • Mathijs925 250 1
 • Team 925 250def

 • Brian925 250
 • Mathijs2 925 250
 • Jesper 925 250
 • Robin925 250

Welkom op de website van fietscrossvereniging Het Twentse Ros.

Welkom

Leuk dat je onze site hebt gevonden! Is het toeval? Wij denken van niet. Je bent hier omdat je meer wilt weten over fietscross, de mogelijkheden, de baan, de trainingen, lidmaatschap enzovoort. Deze en nog meer informatie kun je hier vinden. Je kan ook komen kijken, tijdens de trainingen. Veel plezier op de site en wie weet tot ziens op de baan!

Training

 Wees altijd een kwartier voor aanvang aanwezig!
Iedere dinsdag en donderdag reguliere training vanaf 18.15 uur. Voor zondagtraining gelden extra regels. Kijk voor meer informatie bij Trainingen.
 
stoplicht-groen
Afdrukken

 • YESS! Noteer in je agenda: FIETSCROSSKAMP voor leden
  van vrijdag 13 t/m zondag 15 maart 2015.

 • Het wedstrijdseizoen zit er op. Heb jij iets leuks te vertellen over de training
  of ander fietscrossnieuws; mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Nieuwe leden en jonge rijders verdienen ook een plekje op deze site!
  Stuur je input naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken

Sinterklaas

Op zaterdagmiddag 29 november komt Sinterklaas op bezoek. Hij komt voor alle leden t/m 8 jaar, broertjes en zusjes zijn ook uitgenodigd! Je moet je wel even opgeven. Voor ouders in de bijlage het opgavestrookje en meer informatie.

sint

Afdrukken

Wat ben ik of wie ben ik?

Een ludieke wedstrijd in Schoonebeek

Veel rijders kwamen zaterdagmiddag bij daglicht verkleed aan in Schoonebeek voor een ludieke wedstrijd. Maar nog meer rijders hadden de fiets verlicht! Van het Twentse Ros deden er 7 rijders mee. Sem, Twan en Marc Bosman, Maura en Travis Jansen, Rosalie Janssen en Ronan Maring. Er waren ongeveer 200 rijders en 33 manches. De training was nog bij daglicht maar bij het starten van de wedstrijd was het donker. De supporters moesten goed kijken naar wie waar fietsten!lichtwedstrijd2014 bosman

Afdrukken

Uitnodiging Laser gamen

De activiteitencommissie heeft weer wat leuks in petto! Het kerstfeest voor leden van 9 t/m 17 jaar wordt namelijk gevierd door met elkaar te Laser gamen op zaterdagmiddag 6 december in Enschede. In de bijlage staat meer informatie en vind je het opgave-strookje.

lasergamen foto

Afdrukken

Super geregeld!

Stefanie Voorthuis en Maurice Vos hebben zich gemeld naar aanleiding van een oproep voor begeleiding tijdens de training op dinsdagavond. Super!

Zijn er onder onze leden/ouders/begeleiders mensen die een EHBO-diploma hebben en/of opgeleidt zouden willen worden tot EHBO-er gespecialiseerd op fietscrosswedstrijden? Meld je dan bij Elly Knoop of stuur een mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

En heb jij de nieuwe click al gelezen? Dan weet jij wie onderstaande Twentse Rosser is!

sibbe bosscher 2014 2

 

Het Twentse Ros

FCV rood Z Hengelo copy

Fietscrossvereniging Het Twentse Ros
Landmansweg 171
7557 ZA Hengelo
Telefoon 074-2439342

Plan de route

 

Twitter