• Banner1 925 250 
 • Kjeld925 250
 • Team 925 250def

 • Banner1 925 250
 • Mathijs2 925 250
 • Banner3 925 250
 • Nick925 250
 • Banner1 925 250 
 • Ronan 925 250
 • Brian925 250

Welkom op de website van fietscrossvereniging Het Twentse Ros.

Welkom

Leuk dat je onze site hebt gevonden! Wil je meer weten over fietscross, de mogelijkheden, de baan, de trainingen, lidmaatschap of contributie? Al deze informatie kun je op deze site vinden. En wil je een keer komen kijken dan kan dat ook, tijdens de trainingen. Veel plezier op de site en wie weet tot ziens op de baan!

Training

Iedere dinsdag en donderdag reguliere training vanaf 18.15 uur. Voor zondagtraining gelden extra regels. Kijk voor meer informatie bij Trainingen.
stoplicht-groen
Afdrukken

 • Volg ons op twitter of stuur foto's en berichtjes naar @FCV_TwentseRos
  twitter
  ook berichtjes van overige activiteiten vanuit de vereniging zijn leuk!twitter

 • Je krijgt altijd een beker, als je meedoet aan 4 v/d 5 districtswedstrijden,
  bekerJe kan je hiervoor opgeven in de kantine, lees meer op homepage. beker

 • Dankzij onze gepassioneerde trainers konden we de hele zomer doortrainen.
  dikke duim Kanjers bedankt!!dikke duim

Afdrukken

Verslag vakantiewedstrijd Tiel

Podium- en finaleplekken!

tiel

v.l.n.r. Luuk Loohuis, Yoeri Tilanus, Robin Wichems en Koen Tijink.

Afgelopen zondag werd in Tiel voor de 19e keer de vakantiewedstrijd verreden. Alle rijders aangesloten bij beide BMX bonden kunnen hier aan meedoen. De dag begon traditiegetouw met de inhuldiging van alle Europese- en Wereldkampioenen. Ook Hengeloër Dyon Planting was aanwezig voor de inhuldiging naar aanleiding van zijn behaalde Europees Kampioen titel bij de Challenge Boys 17-24. Na de handtekeningensessie met o.a. Twan van Gendt en Niek Kimman (Wereldkampioen Elite Men 2015), die zelf niet meereden met de Vakantiewedstrijd, werd op een zonovergoten baan gestart met de wedstrijd.

Afdrukken

Wedstrijd-informatie

Eind augustus gaan de wedstrijden voor het nieuwe BMX-seizoen weer van start. Hier tref je informatie aan over het wedstrijdseizoen en belangrijke informatie met betrekking tot een aantal wijzigingen.

Wil je meer informatie over de KNWU-wedstrijden of een keer meedoen meld je dan bij Simone. De wedstrijdkalenders hangen ook in de kantine.

Wil je meedoen aan wedstrijden, dan moet je in het Twentse Ros shirt rijden. Deze kan je de komende weken bestellen via Simone Tilanus. Kosten bedragen € 25,- per shirt.

LET OP: Er worden een aantal belangrijke wijzigingen doorgevoerd bij de NFF. Zoals dat het aantal wedstrijden 9 zal worden en je vanaf nu moet deelnemen aan 5 wedstrijden om mee te mogen doen aan het NK-NFF. In de bijlage lees je hierover meer.

Wil je het uitgebreide wedstrijdreglement van de NFF inzien, dat kan hier. Het nieuwe reglement zal binnenkort worden geplaatst.

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je iedere dinsdagavond vanaf ongeveer 19.00 uur terecht bij Simone Tilanus in de kantine. Je mag haar ook bellen voor vragen: 06-22469303.

Voor iedereen een sportief en geweldig fietsseizoen!

simone tilanus

Simone Tilanus.

Het Twentse Ros

FCV rood Z Hengelo copy

Fietscrossvereniging Het Twentse Ros
Landmansweg 171
7557 ZA Hengelo
Telefoon 074-2439342

Plan de route

 

Twitter